Albi v Palladiu proměnilo Svět her na prodejnu Hry nás baví s výhodami pro členy stejnojmenné skupiny
Novinka zdroj: Albi

Albi v Palladiu proměnilo Svět her na prodejnu Hry nás baví s výhodami pro členy stejnojmenné skupiny

12. 6. 2024 14:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Asi víte, že vydavatelství Albi má své prodejny rozeseté po celé republice. A pokud jste je někdy navštívili, tak také víte, že deskovky v nich tvoří jen zlomek celkové nabídky. To už ale neplatí o prodejně v pražském obchodním domě Palladium.

Ostatně obchod se jmenuje Hry nás baví, tedy úplně stejně jako facebooková skupina zaměřená na deskovky a provozovaná stejným vydavatelem, která má k dnešnímu dni již přes 10 tisíc členů. A všichni tito členové se v prodejně, která se dříve jmenovala Svět her, mohou těšit na zajímavé výhody.

Předně tu jakoukoliv hru (nabídka se neomezuje jen na Albi) zakoupíte za nejnižší cenu na trhu. Stačí obsluze dokázat, že jste členem skupiny a že jste danou hru na Heurece našli levněji než v obchodě. Dále bude od 14. do 23. června v platnosti akce, kdy si spolu s nákupem odnesete promokartu k dříve vydaným hrám.

Aby toho nebylo málo, proběhne o nadcházejícím víkendu ve facebookové skupině soutěž o hru Voidfall, kde platí, že kdo se v dané době vyfotí v prodejně, bude do slosování zařazený dvakrát.

A konečně je v plánu na prodejně Hry nás baví mít v předstihu k vyzkoušení teprve chystané hry. Momentálně jde o českou hru Čarodění, k níž se brzy přidá již zmíněný Voidfall a další česká hra Legie – Sibiřská cesta. Tak co na takový druh prodejny deskových her říkáte?

Nejnovější články