Českou hru Grit and Glory od studia Pink Troubadour vydá v češtině Mindok
Novinka zdroj: Pink Troubadour

Českou hru Grit and Glory od studia Pink Troubadour vydá v češtině Mindok

22. 5. 2024 14:35 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

České studio Pink Troubadour má v přípravě hned několik projektů a dosud žádný z nich nevydalo. Jedním z nich je i menší karetní hra Grit and Glory od Petra Vojtěcha a pokud jste předpokládali, že hry tohoto českého studia budou automaticky vycházet v češtině, tak to tak pravděpodobně nebude.

O českou verzi hry Grit and Glory se totiž postará vydavatelství Mindok, které na svých facebookových stránkách vyzývá fanoušky, aby přišli s českým názvem (své typy můžete psát přímo pod příspěvek).

Grit and Glory pojme od dvou do pěti hráčů a zabaví vás na zhruba 30 minut. Hra je od pohledu graficky velice výrazná a zjevně se inspiruje ve filmové série Mad Max, když se v ní budete prohánět ve zběsilých autech prašnou pustinou s bláznivými řidiči za zadním nárazníkem.

Z herního hlediska se hráči snaží dostat do lokace plné cenných zdrojů tak, že otáčí karty ze svého balíčku a snaží se součtem jejich hodnot co nejvíc přiblížit hodnotě na cílové lokaci. Jedná se o hru typu push-your-luck, protože pokud to s rychlostí přeženete, tak lokaci minete. K mání by měla být ještě letos.

Nejnovější články