Čtvrté rozšíření Oživlá příroda do hry Duchové ostrova přidá dalších osm duchů
Novinka zdroj: Greater Than Games

Čtvrté rozšíření Oživlá příroda do hry Duchové ostrova přidá dalších osm duchů

20. 5. 2024 9:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Vydavatelský tandem Rexhry a Fox in the Box v neděli oznámil další plod své vzájemné spolupráce – v pořadí čtvrté rozšíření pro velice oblíbenou kooperačku/sólovku Duchové ostrova.

Jmenuje se Oživlá příroda a jak už název lehce napovídá, přivedete s ním k životu dalších osm duchů, přičemž tentokrát těch největších a nejobávanějších z legend, které pořádně zatopí zlotřilým osadníkům plundrujícím nedotčenou přírodu.

Část nových duchů pracuje s vlastními kartonovými žetonky, které se umisťují na herní plán a představují nejrůznější prvky a funkce. Kromě nových duchů v krabici najdete také přes dvě desítky karet aspektů, jimiž si upravíte vlastnosti libovolného ducha ze základu i předchozích rozšíření.

No a jinak rozšíření Oživlá příroda přidává tak nějak od všeho trochu. Jsou tu desítky nových karet rozprostřených do událostí, pohrom, strachu, běžných, silných i jedinečných schopností, stejně jako další dva nové scénáře.

Zkrátka a dobře pořádná porce obsahu dále prohlubující znovuhratelnost už tak nadité hry. Obě vydavatelství si po předchozích zkušenostech s dodáním lokalizace rozšíření pro Duchy ostrova netroufají ani odhadovat, kdy u nás Oživlá příroda vyjde.

Nejnovější články