Další hrou v sérii Zombicide bude adaptace filmu Armáda mrtvých
Novinka zdroj: CMON

Další hrou v sérii Zombicide bude adaptace filmu Armáda mrtvých

14. 6. 2024 9:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Série Zombicide se za dlouhá léta své existence podívala už do mnohých koutů. Byla například v současnosti v obchoďácích, ve středověku a už do ní zavítali i hrdinové od Marvelu i DC. Nyní se s ní podíváme do docela obyčejné, ale zase trochu jiné apokalypsy.

Chystá se totiž deskovka Army of the Dead: A Zombicide Game, tedy hra na motivy filmu Armáda mrtvých od Zacka Snydera, který v roce 2021 zařadil do své nabídky Netflix. Ještě v témže roce byla oznámená i tato deskovka, jejíž dokončení se ale vlivem pandemie protáhlo.

Nyní se s jejím vydáním počítá 19. července, kdy se 1 až 6 hráčů v roli odvážných hrdinů společně vydají do Las Vegas obehnaného zdmi. Za nimi se to hemží nemrtvými, ale taktéž mnoha nevyloupenými trezory, které jsou pro vás lákadlem hodným riskování života.

Očekávejte klasickou hratelnost plnou šesti desítek figurek, kostkových soubojů a vylepšování hrdinů, jen to bude v kulisách filmu, takže proti vám budou stát zombie jako Shamblers, Alphas, Queen, Zeus a tygr Valentine.

Nejnovější články