DCeased: A Zombicide Game dostane levnější variantu Gotham City Outbreak
Novinka zdroj: CMON

DCeased: A Zombicide Game dostane levnější variantu Gotham City Outbreak

11. 6. 2024 14:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

DCeased: A Zombicide Game je velká desková hra studia CMON, která je postavená na základech kooperativního dungeon crawleru Zombicide s tím rozdílem, že hrajete za hrdiny z komiksů od DC a bojujete s nemrtvými obyvateli města, mezi nimiž jsou i jiní, nakažení hrdinové.

Studio s touto hrou nyní dělá to samé, co udělala s deskovkou Marvel Zombies: A Zombicide Game, tedy ekvivalentem s komiksy od Marvelu. Tato Marvelovka se totiž vedle nabušené crowdfundované verze plné plastu dočkala i odvozené a značně ořezané hry Marvel Zombies: Odboj superhrdinů, která byla určená pro obchody.

V případě DC bude obdobnou hrou DCeased: Gotham City Outbreak. Je to nová hra s vlastními hrdiny, nepřáteli, scénáři a prostě vším, která je levnou alternativou crowdfundované hře DCeased: A Zombicide Game.

DCeased: Gotham City Outbreak zdroj: CMON

Gotham City Outbreak toho obecně obsahuje míň, kdy například plastových figurek se dočkali jen hrdinové a klíčoví nepřátelé, zatímco řadoví nepřátelé jsou vyhotovení z kartonu. Tato hra nebude mít svou kampaň na Gamefoundu, ale objeví se rovnou v obchodech letos v říjnu.

Jak už její název napovídá, zaměří se na univerzum Temného rytíře, kde si zahrajeme za Batmana, Poison Ivy, Harley Quinn a další, zatímco mezi nemrtvými bude třeba Joker, Catwoman či Killer Croc.

Přestože je hra značně ořezaná, aby se co nejvíc srazila její cena a má svůj vlastní obsah, tak je plně kompatibilní s původní velkou hrou DCeased: A Zombicide Game a vším, co k ní vyšlo. Můžete tedy začít na levnější variantě a postupně se z ní propracovat k původnímu megalomanskému zážitku.

Nejnovější články