Deskovka Queen by Midnight v pokračování rozpoutá nové bitvy princezen
Novinka zdroj: Darrington Press

Deskovka Queen by Midnight v pokračování rozpoutá nové bitvy princezen

7. 8. 2024 16:30 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Queen by Midnight je loňská karetní hra studia Darrington Press, která z každého hráče udělá princeznu ucházející se o moc. Je to ale drsný boj plný bitev a lsti, který si můžete zařadit jak do žánru deckbuildingu, tak i battle royale.

Titul se může pochlubit úchvatnou prezentací a možností zahrát si až v šesti na ploše 60 až 90 minut. Na druhou stranu k němu musíte usednout minimálně ve třech, což může být pro mnohé velkým omezením. Omezením, které řeší chystané pokračování Queen by Midnight: Quarter Past.

Jedná se o samostatně stojící rozšíření, což znamená, že k jeho hraní předchozí hru nepotřebujete, ale pokud ji vlastníte, můžete obsah obou zkombinovat. Quarter Past totiž přináší čtyři nové princezny, čímž se zásadně zvyšuje variabilita.

Počet princezen vám naznačuje, že samotná novinka vám umožní hrát pouze ve čtyřech hráčích, ale jak už zaznělo, obsahuje také pravidla pro duel dvou hráčů. A samozřejmě spoustu nových karet k nákupu a tvorbě úplně nových strategií, které povážlivě zamíchají přístupy z původní hry.

Hra Queen by Midnight: Quarter Past bude v obchodech dostupná od 13. listopadu za zhruba 1 000 korun.

Nejnovější články