Deskovku Bulánci: Odpočívej v pokojíčku obohatí rozšíření plné glitchů a bugů
Novinka zdroj: Kikimora Team

Deskovku Bulánci: Odpočívej v pokojíčku obohatí rozšíření plné glitchů a bugů

6. 8. 2024 14:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Všestranně zaměřené české studio Kikimora Team má ve svém portfoliu vedle knih a módy také deskové hry, konkrétně tedy adaptaci videohry Bulánci nazvanou Bulánci: Odpočívej v pokojíčku. Jedná se o poznání větší a originálu věrnější deskovku, než jakou jsou Bulánci: Speciální jednotky, jelikož tu máte vlastní figurky, s nimiž se pohybujete po plánu, kde smrt číhá na každém kroku.

Studio již brzy přinese první rozšíření s podtitulem Glitche & Bugy, které základní hru obohatí o podvody a ohýbání pravidel. Z krátkého popisu rozšíření se dozvídáme, že například budeme schopní zasaženého Bulánka rovnou i teleportovat pryč, případně proměnit pozitivní kartu Švindlu v negativní Sviňárnu. Zároveň jsme ale varovaní, že příliš mnoho glitchů může vést k vaší vlastní zkáze, takže bude potřeba vyvažovat míru podvodů se sebezáchovou.

Rozšíření přidá dvě nové postavy s vlastními schopnostmi, jednu novou figurku a dalších 30 karet náhody, čímž se povážlivě rozrostou možnosti původní hry. Ta kromě hratelnosti mohla zaujmout svým obalem, kterým nebyla prostá krabice, ale tematický polštář, respektive povlak, v jehož útrobách se ukrývají veškeré komponenty. V případě rozšíření Glitche & Bugy se neustupuje, protože balení bude vypadat jako zásobník.

Rozšíření Bulánci: Odpočívej v pokojíčku – Glitche & Bugy vyjde již příští měsíc 28. září a studio Kikimora Team si ho na svém webu cenní na 450 korun.

Nejnovější články