Edice Scarlet & Violet – Surging Sparks pro Pokémon TCG bude nabitá elektřinou
Novinka zdroj: The Pokémon Company

Edice Scarlet & Violet – Surging Sparks pro Pokémon TCG bude nabitá elektřinou

3. 9. 2024 14:00 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Pokémon Trading Card Game dostane v září set zvaný Scarlet & Violet – Stellar Crown, který přinese přes 170 nových karet, včetně legendárního Terapagose. Avšak díky tomu, že se tato sběratelská karetní hra řadí k těm nejplodnějším a tvůrci fanoušky vyloženě zásobují armádou různých edic, další větší set na sebe nenechá dlouho čekat. Jeho jméno je Scarlet & Violet – Surging Sparks a vyjde 8. listopadu.

V něm mezinárodní hráči naleznou přes 250 karet, které se objevily či objeví v japonských produktech Stellar Sylveon, Stellar Ceruledge, Paradise Dragona a Super Electric Breaker. V praxi to znamená zásobu novinek, tematicky zaměřených na Terarium – uměle vytvořený ráj opět známý z DLC The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk pro videoherní Pokémon Scarlet & Violet.

Mezi hlavní přídavky patří devět nových Stellar Tera Pokémonů ex a devět Pokémonů ex, včetně Pikachu ex se silným Topaz Bolt útokem, dračího Alolan Exeggutora ex nebo třeba Latiase ex či Archaludona ex. K tomu ještě přihoďte 8 ACE SPEC karet, 23 karet se vzácnými ilustracemi, 11 karet se speciálními ilustracemi a 6 ultravzácných zlatých karet.

Již tradičně platí, že kusovky získáte z boosterů, Elite Trainer krabic a různých dalších kolekcí, jako je booster bundle nebo začátečnická krabice Build & Battle, která obsahuje vše potřebné k tomu, abyste si ve dvou mohli po vybalení hned zahrát. Prerelease turnaje pro tento set odstartují 26. října.

Společně s tímto plnohodnotným setem se ještě na pulty obchodů podívá Pokémon TCG: Grand Adventure Collection, tedy sada inspirovaná animovaným seriálem Pokémon Horizons: The Series. Znamená to, že nabídne trenéry Lika a Roye, stejně jako jejich věrné zvířecí společníky Sprigatita a Fuecoca. Součástí rovněž budou čtyři Scarlet & Violet boostery, dvě promo karty a jedna oversize karta.

Nejnovější články