Fanoušci Star Treku a RPGček mohou využít velice výhodné nabídky balíčku od Humble Bundle
Novinka zdroj: Modiphius Entertainment

Fanoušci Star Treku a RPGček mohou využít velice výhodné nabídky balíčku od Humble Bundle

28. 8. 2024 11:00 | Deskovky | autor: Michal Krupička |

Humble Bundle si pro fanoušky jednoho z nejslavnějších sci-fi a RPGček obecně připravil pořádnou pecku – balíček nazvaný Star Trek Adventures 1st Edition Collection. Díky němu si přivlastníte pravidla, která vás provedou víceméně libovolnou seriálovou variací nebo samozřejmě i vaší vlastní kampaní.

I proto má celý balík, za který zaplatíte v přepočtu 570 korun, celkem 36 položek. Jediná nevýhoda je v tom, že se jedná o knihy první edice, přestože na trhu už je k dispozici novější druhá. Naštěstí jsou ale společně kompatibilní.

Ve Star Trek Adventures si vytvoříte vlastní posádku, která bude velet z můstku i podnikat nejrůznější výsadky. V balíku samozřejmě nechybí základní pravidla pro hráče i vypravěče a kromě nich je tu i hromada rozšíření pro jednotlivé části galaxie, příběhy a kampaně. Nechybí dokonce populární kniha na hraní podle známého komediálního animáku Lower Decks.

Balíček jako obvykle nabízí i dvě levnější varianty ochuzené o některé z knih, a i tentokrát nákupem obohatíte nejen svoji virtuální knihovničku, ale pomůžete i charitě. Tentokrát se jedná o neziskovou organizaci Girls Who Code, která pomáhá mladým ženám k rovnocenným podmínkám a vzdělávání v IT oborech. Nabídka je platná ještě po dalších devět dní.

Nejnovější články