Humble Bundle nabízí výhodný balíček digitálních adaptací deskovek od Duny přes Pelíšek po Na křídlech

9. 8. 2024 8:45 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Humble Bundle je společnost známá nejen pro svůj obchod, vydavatelství nebo předplatné, ale hlavně pro pravidelné výhodné balíčky, v nichž získáte pořádnou porci digitální zábavy za opravdu výhodnou cenu. Z minulosti lze připomenout hned několik podobných nabídek týkajících se stolních RPG (pravidla k Delta Green, Zaklínač nebo třeba BattleTech). A teď přišla řada na videoherní adaptace deskovek.

Humble Bundle – Board Game Night zdroj: Humble Bundle

Balík nazvaný Board Game Night with Dire Wolf & Friends prozradí, že v něm můžete očekávat především projekty studia Dire Wolf. Celkově se bavíme o 9 hrách, k nimž se přiložila 2 DLC. Jak už pak bývá tradicí, balík je možné zakoupit v několika jinak naceněných úrovních, od čehož se odvíjí i obsah.

Ten úplně nejlevnější balíček stojí zhruba 165 korun a dostanete v něm ozkoušené šlágry, jako je digitální Sagrada, Scythe a Root. Navíc máte právo na 50% slevu v místním obchodu na rozšíření The Riverfolk pro Root. V případě, že utratíte zhruba o 70 kaček víc, dostanete rovněž dungeon crawler Munchkin a jednu z nejpopulárnějších rodinných deskovek – Na křídlech. V duchu předchozí nabídky rovněž máte nárok na 30% slevu na The Unnatural Axe DLC pro Munchkin Digital.

I když je další balík v hodnotě 350 korun už o něco dražší, jeho obsah vám to zkusí vynahradit tím, že se díky tomu dostanete ještě k virtuálnímu Divukraji a Mars: Teraformace s rozšířeními Předehra a Hellas & Elysium. Pomyslný svatý grál pak tvoří úroveň za 420 korun, kde ke všemu výše zmíněnému získáte virtuální verzi Pelíšku, ale hlavně Dunu: Impérium, která vyšla letos.

Všechny hry dostanete ve formě klíče pro platformu Steam. Pro našince je rovněž důležitou informací to, že Root a Duna nabízí i českou lokalizaci ve formě titulků. Koupí navíc podpoříte organizaci World Wildlife Fund, která se snaží zastavit chřadnutí a degradaci přírodního prostředí.

Nejnovější články