Kde se vlastně berou hrdinové? V The Guardians of Haversack je taháte z pytlíku…
Novinka zdroj: Tlama Games

Kde se vlastně berou hrdinové? V The Guardians of Haversack je taháte z pytlíku…

23. 1. 2023 9:36 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Pokud rádi taháte věci z pytlíku (třeba ingredience v Kvedlalech nebo zákazníky v Zátoce obchodníků), pak by vás mohla zaujmout blížící se novinka The Guardians of Haversack, která navzdory svému cizojazyčnému názvu vyjde rovnou počeštěná. O překlad se postará vydavatelství Tlama Games, které anglickou krabici opatří českými komponenty.

Ve hře The Guardians of Haversack se každý z hráčů stane panovníkem svého vlastního území, které je sužované kletbou. S jejím zlomením by vám měli pomoct hrdinové-Strážci, které si losujete z vlastní zásoby – z pytlíku.

Strážci mají mnoho podob, které určují jejich přednosti. Takže zatímco se jeden hodí na boj s příšerami, druhý dává přednost rekonstrukci vesnic, jiný zase zachraňuje víly a je tu i specialista na otevírání truhel s pokladem.

Za vydělané zlato si pořizujete nové Strážce do svého pytlíku a postupně, s každým dalším vytaženým se dostáváte hlouběji a hlouběji do divočiny svého království. Za nějakých 30 minut máte hotovo a můžete si dát třeba odvetu, pokud jste tuto hru pro 1 až 4 hráče nehráli sami…

Deskovka The Guardians of Haversack dorazí někdy v průběhu února a do zítra si jí můžete přímo v Tlama Games předobjednat za zvýhodněnou cenu.

Nejnovější články