Klání šéfkuchařů Rival Restaurants dostane další rozšíření s dražbou surovin
Novinka zdroj: Gap Closer Games

Klání šéfkuchařů Rival Restaurants dostane další rozšíření s dražbou surovin

22. 8. 2024 14:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Rival Restaurants je realtimová rodinná taškařice, v níž se dva až šest hráčů během jedné hodiny předhání v tom, komu se podaří uvařit chutnější recepty. Hráči si nejprve vezmou své peníze pro dané kolo podle výše svých příjmů a následně se rozhodnou, do jaké oblasti se vydají na nákup (a spustí případné speciální schopnosti svých šéfkuchařů).

Pak nastává ta pravá zábava, kdy všichni v reálném čase nakupují suroviny a smlouvají s ostatními hráči, přičemž předmětem výměny může být téměř cokoliv, klidně speciální akční karty. Pak už se jen přidělí suroviny receptům a hráči shrábnou slávu za své pokrmy. A může začít další kolo.

To vše vám poskytne základní hra, kterou si můžete pořídit v probíhající kampani na Kickstarteru za 1 300 korun. Případně je k dispozici za 1 660 korun deluxe edice, která umožňuje hraní až v osmi hráčích, přidává pár akčních karet a vylepšuje herní komponenty o akrylové žetony.

Zároveň si můžete pořídit první rozšíření Back for Seconds, které přidává další šéfkuchaře, restaurace a akční karty, stejně jako balíček karet událostí. Nicméně obsahem kampaně nejsou jen dotisky předchozích produktů, ale také úplně nové rozšíření SPORKS out, jež obohatí hru o novou fázi. V té budete využívat mince ušetřené z předchozího kola k dražbě dalších akčních karet.

Toto rozšíření pořídíte za 560 korun, ale nechybí samozřejmě nejrůznější balíčky s předchozím obsahem. Zároveň můžete skočit po velice limitované nabídce akrylových figurek šéfkuchařů za 1 100 korun.

Poštovné vychází na 560 korun a budete hradit daň. Veškeré vámi objednané produkty by vám měly dorazit příští rok v září.

Nejnovější články