Mindok odpovídal na dotazy ohledně dotisků a představil projekt záruky 100% spokojenosti
Novinka zdroj: Czech Games Edition

Mindok odpovídal na dotazy ohledně dotisků a představil projekt záruky 100% spokojenosti

5. 6. 2024 12:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Vydavatelství Mindok po čase natočilo obsáhlé video, v němž odpovídá na nejrůznější dotazy svých fanoušků, které se tentokrát točily primárně okolo dotisků a datech vydání již oznámených her.

Co se dotisků týče, tak dobré zprávy panují u projektů Příšeří a Kulišák, jejichž dotisku se dočkáte ještě letos a v případě první hry je nadějné i rozšíření někdy v příštím roce. Naopak o Zelenou planetu byl tak malý zájem, že se nedočká dotisku ani rozšíření, přičemž na rozšíření si nemůžou myslet ani hry Medobraní a Výbušné lektvary.

Dobře to nevypadá ani se sérií Kronika zločinu, kde se dílu 2400 už moc nedařilo a další se proto neplánují. Mindok dále přiblížil datum vydání hry Údolí věčnosti na letošní říjen až prosinec, Hegemony by mělo vyjít na podzim, rozšíření Posily pro Odhodlané snad ještě letos stejně jako Food Chain Magnate a hra Odhodlaní: Stalingrad začátkem příštího roku.

Vydavatelství kromě toho ve videu oznámilo, že Little Alchemists od CGE vydá v češtině a naznačilo brzké oznámení hry od studia Devir, kterou ale nebude Salton Sea. Mindok na závěr videa představil velmi zajímavou akci „Záruka 100% spokojenosti“, která je platná od 1. června do odvolání a vydavatelství skrze ni dává jasně najevo, jak moc je přesvědčené o kvalitách jím vydávaných her.

Jde o to, že do třiceti dnů od nákupu hry od Mindoku ji můžete bez udání důvodů vrátit. Klidně rozbalenou, komponenty vyplokané a třeba i desetkrát zahranou. Pokud s ní zkrátka nebudete spokojení, můžete ji do měsíce vrátit a dostanete za ní plnou výši pořizovací ceny. Nabídka zatím platí jen v obchodě Svět her. Další menší zprávy si můžete proklikat v původním videu.

Nejnovější články