Mindok opět odpovídal na dotazy: dotisky, data vydání i náznaky
Novinka zdroj: Mindok

Mindok opět odpovídal na dotazy: dotisky, data vydání i náznaky

9. 9. 2024 11:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Vydavatelství Mindok po nějaké době opět odpovídalo na dotazy fanoušků v předpřipraveném videu, což pro nás znamená čerstvou várku informací o nejrůznějších dotiscích, upřesněních dat vydání, nějaké toho naznačování, ale i zklamání nad projekty, které tento vydavatel nechystá.

Nejprve se podívejme na upřesnění dat vydání některých očekávaných projektů. Zhruba v listopadu by mělo dorazit dalších pět rozšíření a promo karty pro Mars: Teraformace, které doprovodí hra V zajetí Všehostroje (bez mini rozšíření). Ještě letos se dočkáme i Údolí věčnosti.

Zato hra Hegemonie, která je už vyrobená, dorazí spíše z kraje příštího roku a stejně tak letošek nestíhají Posily pro sérii Odhodlaní. Mimo to se průběžně dotiskují rozšíření pro Desítku a chystá se pro ni nový obsah.

Dotisk hry Příšeří už se vyrábí a vydavatel by rád udělal i rozšíření, pokud tomu nebude stát nic v cestě. Dotisku by se mělo dočkat i rozšíření Vodní světy pro Archu Novu, zatímco možná ještě letos dostaneme další rozšíření s novými mapami.

Příznivci zakreslovaček musí doufat, že se Příští stanice Paříž bude dobře prodávat, protože jen v takovém případě se dočkáme i třetího titulu série Next Station: Tokyo. U čeho ale víme, že se od Mindoku nedočkáme, jsou hry Garden Geckos a Photo Tour, stejně jako rozšíření Zelené planety a Oblevy.

A na konec ještě jedno polo oznámení. Na dotaz, zda se nechystá některá z her Daybreak, Spots či Lacuna od studia CMYK, odpověděl Mindok kladně, jen tedy nespecifikoval, kterou z her má na mysli. Nicméně vydavatelství má v plánu každou středu až do vypuknutí veletrhu Spiel z kraje října oznamovat po jedné hře.

Nejnovější články