Netflix údajně zrušil chystaný animovaný seriál podle Magic: The Gathering
Novinka zdroj: Wizards of the Coast

Netflix údajně zrušil chystaný animovaný seriál podle Magic: The Gathering

12. 9. 2024 14:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Streamovací služba Netflix poslední dobou pěkně šlape do televizních adaptací slavných značek, kdy se často obrací k animované produkci. Aktuálně kupříkladu nabízí anime ze světa Terminátora, dříve jste mohli shlédnout adaptaci videohry Dragon’s Dogma a chystá se i Tomb Raider.

Už od roku 2019 se ví o chystané kreslené adaptaci karetní sběratelské hry Magic: The Gathering, která měla mít premiéru v roce 2022, na kterou ale nedošlo. Nyní se dozvídáme, že je projekt pravděpodobně už hodně dlouho zrušený.

Web Collider totiž vyzpovídal herce Brandona Routha, který měl ztvárnit postavu sférochodce Gideona Jury. Ten na otázku, jak to vypadá se seriálem Magic: The Gathering, odpověděl následovně:

„Nejsem si jistý. Nadaboval jsem to. Pokud je mi známo, oficiálně to nezaznělo, ale zjevně se to nechystá. Je to stará zpráva. Netuším, proč se to znovu vytahuje na světlo.“

Faktem je, že šlo o problémový projekt, kterému se v počátku podařilo přilákat opravdu zvučná jména. Pracovali na něm totiž bratři Russoové, kteří si v branži udělali to nejlepší možné jméno díky komiksové sáze Avengers, která vydělala miliardy dolarů.

Ti se ale nakonec rozcházeli v tvůrčí vizi s jinými členy týmu a od projektu odešli spolu s dalšími tvůrci se zkušenostmi se Stra Wars a Firefly, aby je vystřídali jiní tvůrci se zkušenostmi třeba ze Hry o trůny a Transformers. Nakonec to ale vypadá, že Netflix nedotáhl projekt do konce (což mu obecně není vůbec cizí) a my se tak na seriálový Magic: The Gathering asi nikdy nepodíváme.

Nejnovější články