Nové hry vycházející z deckbuildingu Star Realms na obzoru
Novinka zdroj: Wise Wizard Games

Nové hry vycházející z deckbuildingu Star Realms na obzoru

5. 8. 2024 8:45 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Studio Wise Wizard Games má hned několik nových informací, které se týkají značky Star Realms. Jedná se o jednu z prvních a dodnes oblíbených karetní her postavených na mechanismu postupného budování balíčku, která se napříč lety neustále rozrůstá.

Právě v těchto dnech by se v obchodech měla začít objevovat hra Star Realms Academy, která je určená pro dva hráče již od 7 let. Jedná se tedy o přístupnější variantu, která je barevnější, obsahuje méně textu a počítání.

Dále se již 10. září můžete těšit na Star Realms: Rise of Empire, tedy povážlivě větší, a z počátku samostatnou hru, v níž dva hráči odehrají 12 scénářů propojených do legacy kampaně. Můžete počítat s postupným přívalem nového obsahu a ovlivňováním vývoje celé kampaně. Po jejím dohrání je hru možné hrát opakovaně ve dvou až šesti hráčích a kombinovat ji s dříve vydanými produkty.

Během letošní zimy se pak ještě dostaví speciální edice původní hry Star Realms u příležitosti jejího 10. výročí. Tato krabice obsáhne původní balení 136 karet, jejichž ilustrace jsou roztažené do okrajů.

Poslední informace spojená se Star Realms se týká její digitální verze, v níž je pouze do 5. srpna možné zakoupit za 2 300 korun takzvaný legendární účet, který vám poskytne všechna současná, ale i budoucí rozšíření hry, možnost testovat chystaný obsah či neomezené množství kreditů.

Nejnovější články