Nové rozšíření pro Kemet přináší figurky bohů, sólo mód i pravidla týmové hry
Novinka zdroj: Matagot

Nové rozšíření pro Kemet přináší figurky bohů, sólo mód i pravidla týmové hry

9. 7. 2024 11:30 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Původní Kemet vyšel již v roce 2012 a mezi hráči se stal vyhledávanou bojovou strategií, která se po téměř celé dekádě díky úspěšnému Kickstarteru vrátila v nové verzi Kemet: Krev a písek od vydavatelství Matagot (v češtině od Fox in the Box).

Nyní je tu nová možnost pořízení nejen této základní hry, ale i hromady nového obsahu nazvaného Rise of the Gods. Nová rozšiřující krabice bude obsahovat spoustu modulů, jimž vévodí takzvaný Gods Mode, který vám umožní nasadit figurku svého boha na plán.

Už tedy nebudete jen neviditelná entita najímající jednotky a posílající je do boje proti soupeřům, kde pro vás zabírají chrámy a vztyčují pyramidy. Tentokrát se do lítých bitev sami zapojíte se svou impozantní miniaturou dosahující do výšky 65 milimetrů.

Rozšíření dále přinese materiály pro šestého hráče, představí týmový režim, v němž se střetnou týmy po dvou až třech hráčích a umožní vám zahrát si sólově proti hrou řízenému protivníkovi. Kromě toho se ještě objevují dva nové typy dílků, které vás obdaří dalšími služebníky a mocnými efekty.

A aby toho náhodou nebylo málo, tak to všechno přijde v big boxu, tedy krabici, jejímž účelem je uschovat veškerý materiál týkající se Kemetu. Nic z výše uvedeného nepůjde do běžného prodeje a v kampani na Gamefoundu to pořídíte za 1 850 korun.

Pokud vlastníte jen základní hru a chtěli byste kromě novinek i předchozí rozšíření, připravte si už 4 tisíce. No a hráči, kteří ještě Kemet nemají a chtějí úplně vše, zaplatí rovnou 5 800 korun. K tomu nesmíte zapomenout na poštovné, které v případě nových věcí činí 750 korun a v případ vyšších balíčků 1 250 korun a bohužel se nevyhnete dani.

Kampani se dosud podařilo vybrat přes 10 milionů korun a svých odměn byste se měli dočkat příští rok v březnu. Počeštěný nového obsahu zatím v plánu není.

Nejnovější články