Nový díl sólovky 20 Strong od studia Chip Theory Games vyjde v češtině
Novinka zdroj: Chip Theory Games

Nový díl sólovky 20 Strong od studia Chip Theory Games vyjde v češtině

26. 6. 2024 16:30 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Relativně nedávno navázaná spolupráce mezi českým vydavatelstvím Fox in the Box a studiem Chip Theory Games ponese další plody. Po Too Many Bones a The Elder Scrolls: Betrayal of the Second Era se Foxové přidají k nadcházející gamefoundové kampani, jejímž cílem bude zafinancovat nový díl čistě sólové série 20 Strong.

Série se zatím dočkala hry Solar Sentinels s dodatečnými balíčky tematicky zabarvenými do her Too Many Bones a Hoplomachus Victorum, zatímco v nové kampani bude vznikat hra Tanglewoods s podtitulem Red a její dvě rozšíření White a Gold. Za projektem stojí Manny Trembley, autor her Wroth a Marvel Dice Throne a ilustrátor her Válka v Říši divů či Radlands: Gangy pustiny.

Každá z krabiček z vás udělá jednu pohádkovou hrdinku (například Červenou karkulku nebo Sněhurku) a obdaří vás svým vlastním balíčkem, který obsahuje nová pravidla v jednotném systému 20 Strong.

Ten se vyznačuje tím, že máte k dispozici 20 kostek s různou mírou úspěchu, jimiž budete překonávat nejrůznější překážky daného balíčku. S těmito kostkami se nejen hází, ale i jinak manipuluje pro dosažení cíle.

Kampaň nové trilogie odstartuje již za dva týdny a v jejím rámci bude možné všechny tři hry pořídit v češtině – tu základní za 30 dolarů, tedy 700 korun a každé rozšíření za 20 dolarů, tedy 470 korun. Předchozí trilogie se v rámci kampaně lokalizačního servisu bohužel nedočká. O startu kampaně vás samozřejmě budeme informovat.

Nejnovější články