Obnova mořského života ve hře Reef Project proběhne i v češtině. TLAMA games chystá Zachraňte korály
Novinka zdroj: Board&Dice

Obnova mořského života ve hře Reef Project proběhne i v češtině. TLAMA games chystá Zachraňte korály

24. 5. 2024 14:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Nejdřív jsme díky TLAMA games zachraňovali umění, teď budeme zachraňovat korály. Nicméně hry Projekt A.R.T.: Zachraňte umění a Zachraňte korály spolu vlastně vyjma názvu vůbec nijak nesouvisí.

Zachraňte korály je totiž kompetitivní strategie, v níž budete svou lodí brázdit oceán, čistit ho od znečištění a dělat vše pro to, aby se dařilo korálovým útesům, bujel na nich život a přežily tak neomalené počínání celého lidstva.

Ve svém tahu můžete buď dobít energie sobě i lodi a získat tak odměnu z počítadla vítězných bodů, nebo se plavit po moři, vysazovat umělé korály, hrát karty misí a provádět další možné akce.

Konec hry se spustí ve chvíli, kdy jeden z hráčů dosáhne hranice 45 bodů a budou to body, které nakonec rozhodnou o vítězi (a nemusí jím být nutně ten, kdo zapříčinil konec hry).

Hra Zachraňte korály vyjde již v srpnu, bude stát 1 249 korun (v aktuální předobjednávce u vydavatele můžete ušetřit rovnou 250 korun) a dostanete k ní navíc dvě malá rozšíření s dalšími dílky moří a novými misemi.

Nejnovější články