Řady hrdinů kooperačky Marvel United rozšiřují X-Meni a Deadpool
Novinka zdroj: Blackfire

Řady hrdinů kooperačky Marvel United rozšiřují X-Meni a Deadpool

5. 2. 2023 15:17 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Mnozí z vás si v posledních měsících jistě oblíbili přístupnou kooperačku Marvel United s karikaturovanými figurkami slavných hrdinů, které u nás v české verzi vydává Blackfire spolu s rozšířeními Enter the Spider-Verse a Guardians of the Galaxy Remix.

Nedávno jsme vás také informovali o právě probíhající, za pár dní končící a velmi úspěšné kickstarterové kampani pro další nálož produktů, konkrétně nový základ nazvaný Multiverse s rozšířením The Coming of Galactus a mnoha dalšími figurkami zastupujícími rozličné padouchy.

Než se ale těchto produktů dočkáte, můžete sáhnout po jiné náloži, která je navíc v češtině. Blackfire v pátek naskladnil očekávaný další základ Marvel United: X-Men a rozšíření Marvel United: Deadpool, které je kompatibilní i s původním základem Marvel United.

V X-Menech samozřejmě nechybí Wolverine a Profesor X, kterým sekundují Beast, Cyclops, Storm a Jean Grey v modré barvě plastu, což z nich dělá ryzí hrdiny. V červené barvě tu jsou nefalšování padouši Sabertooth a Juggernaut, zatímco fialová barva patří dvojici Magneto a Mystique. Fialová značí, že tyto postavy mohou být jak kladné, tak záporné, přičemž je na hráčích, kterou z jejich variant použijí.

V krabici s Deadpoolem pak najdete – nikoho to jistě nepřekvapí – Deadpoola. Co by vás ale překvapit mohlo, je přítomnost hned tří figurek tohoto svérázného zabijáka. Deadpool totiž může být hrdina či padouch a jeho třetí figurka je pro speciální režim výzev, kdy jeho karty chaosu jednou pomohou hrdinům, podruhé zas padouchovi.

A aby toho náhodou nebylo málo, tak kromě trojice Deadpoolů najdete v tomto rozšíření i čtvrtou figurku Boba, agenta hydry, který může být jen a pouze záporákem. Tak kdo si doplní sbírku o další krabice?

Nejnovější články