Rozšíření Pokémon TCG: Scarlet & Violet – Stellar Crown přinese přes 170 karet včetně legendárního Terapagose
Novinka zdroj: Pokémon TCG

Rozšíření Pokémon TCG: Scarlet & Violet – Stellar Crown přinese přes 170 karet včetně legendárního Terapagose

4. 7. 2024 14:00 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Pokémon Trading Card Game patří k těm nejživějším sběratelským karetním hrám (ono slovo sběratelské je v tomto případě asi klíčovější), tudíž není divu, že neustále vychází další edice. Jenom během letošního roku stihly dorazit už tři, čtvrtá se chystá a pátou nyní Pokémon Company oficiálně představilo. Jmenuje se Scarlet & Violet – Stellar Crown a přinese hned několik zajímavých novinek.

Všeobecně se bavíme o plnotučnější edici, jelikož její součástí bude přes 170 karet. Skrze ně se trenéři vydají do světa pod povrchem, kde se pokusí objevit skutečný potenciál fenoménu zvaného Terastal. Z toho vyplývá, že hlavním novým příchozím bude legendární potvůrka Terapagos, která pochází z DLC The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk pro videoherní Pokémon Scarlet & Violet.

Současně platí, že celý set je založený na svém japonském protějšku Scarlet & Violet – Stellar Miracle, tudíž novou legendu doplní ještě Cinderace ex, Lapras ex a Galvantula ex. Všichni zmínění se objeví v podobě zvané Stellar Tera Pokémon ex, jež skrývá nové a silné schopnosti. Nicméně jejich aktivování nebude zadarmo, jelikož vyžadují tři různé energie.

Řečí konkrétnějších čísel se můžete těšit na 14 nových Pokémon ex karet, jež doplní i tři ACE SPEC kusovky. Přirozenou součástí je rovněž 20 dodatečných trenérských karet, stejně jako přes 30 kousků se speciálními ilustracemi.

Jak už bývá u této hry zvykem, tak i Scarlet & Violet – Stellar Crown bude dostupné v rámci několika produktů, kam patří tradiční boostery, displaye, sleeved booster packy, blistery či elitní trenérské krabice. Poslední zmíněný produkt se může chlubit full-art Noctowl promo kartou či obaly ve stylu přicházející legendy. Datum vydání připadá na 13. září.

Nejnovější články