Série sólových/kooperativních dungeon crawlerů Kinfire Delve vyjde v češtině
Novinka zdroj: Incredible Dream Studios

Série sólových/kooperativních dungeon crawlerů Kinfire Delve vyjde v češtině

22. 7. 2024 11:15 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Kinfire Chronicles je výborně hodnocená kooperativní kampaňová deskovka, která se dočkala neméně opěvované trilogie odvozených her zvaných Kinfire Delve. A ty se všechny dočkají počeštění díky neskutečně rozjetému vydavatelství Old Dawg.

Jedná se o karetní hry, k nimž může zasednout pouze jeden nebo dva kooperující hráči (potenciálně i víc, viz dále), kteří budou procházet balíčkem plným výzev. Abyste se s výzvou vypořádali, hrajete z ruky karty odpovídající barvy a doufáte ve štěstí v kostkách.

Vaším úkolem je prokousat se 57karetním balíčkem až k závěrečnému bossovi. Jinými slovy, nesmíte do té doby zemřít, zešílet, vyčerpat se a kdo ví co ještě… Naštěstí si tu v multiplayeru opravdu pomáháte, kdy smíte svého spoluhráče podpořit hraním karet ze své ruky (čímž ale riskujete právě to vyčerpání).

Každou z her Vainglory’s Grotto, Scorn’s Stockade a Callous‘ Lab ze série Kinfire Delve dohrajete do jedné hodinky a skvělou zprávou je, že je mezi sebou můžete kombinovat, díky čemuž si najednou můžete zahrát i ve víc než dvou hráčích. Vydavatelství Old Dawg je na náš trh přinese během příštího jara.

Nejnovější články