Skvělý asymetrický horor Terrorscape je zpět s novým rozšířením, big boxem a deluxe komponenty
Novinka zdroj: ICE Makes

Skvělý asymetrický horor Terrorscape je zpět s novým rozšířením, big boxem a deluxe komponenty

2. 7. 2024 16:30 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Hongkongské studio Ice Makes úspěšně zafinancovalo a vydalo vizuálně poutavou deskovku Terrorscape, v níž se jeden hráč stane vraždícím monstrem, zatímco zbylí tři hráči hrají za obyčejné lidi snažící se prchnout z uzamčeného panství.

Hra bere dech svou vizuální prezentací díky obrovitému domu, který slouží jako zástěna mezi oběma bojujícími stranami – zatímco lidé vědí, kde se monstrum nachází, tak monstrum se může pídit jen za hlukem, který lidé způsobují ve snaze zachránit si život.

Už původní hru doplnila rovnou trojice rozšíření, ale obsah by do ní šel teoreticky přidávat do nekonečna. Stačí noví vrazi, další přeživší a mapy. A to je přesně případ čtvrtého rozšíření Putrefied Enmity, které odstartovalo svou kampaň na Gamefoundu.

Terrorscape: Putrefied Enmity zdroj: ICE Makes

Jeho obsahem je monstrum zvané Queen, tedy nemrtvá královna schopná ovládat mrtvé i živé. Čelem se jí postaví trojice nových hrdinů – reportérka Ofélie, kameraman Dylan a producent Caleb. No a všichni se střetnou na nové mapě hrobky.

Kampaň kromě toho přináší prémiový bigbox s insertem pro uložení veškerých komponent celé hry, speciální foilovou úpravu ultimátních karet monster, kartonové figurky barikád a sadu akrylových žetonů nahrazujících ty kartonové.

Samotné rozšíření vás v kampani vyjde na tisícovku, zatímco balíček všeho nového (tedy vyjma akrylových žetonů) na 2 tisíce. Nechybí ale možnost pořídit si základní hru za 1 800 korun, jednotlivá její původní rozšíření po 650 korunách a pokud byste chtěli jít all-in, tak si připravte 6 500 korun.

Poštovné se pohybuje od 540 korun za základní hru přes 650 za nový obsah až po 1 500 korun za plnou palbu a nesmíte zapomenout na daň. Kampani se podařilo prakticky okamžitě vybrat 4 miliony korun, a to do jejího konce zbývají ještě čtyři týdny. Doručení vámi objednaného obsahu se očekává příští rok v dubnu až květnu.

Nejnovější články