Vychvalovaná kooperačka Leviathan Wilds je zpět s pořádnou porcí nového obsahu
Novinka zdroj: Moon Crab Games

Vychvalovaná kooperačka Leviathan Wilds je zpět s pořádnou porcí nového obsahu

2. 9. 2024 14:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Vychvalovaná kooperativní/sólová hra Leviathan Wilds je zpět s dotiskem a prvním rozšířením Deepvale. Jedná se o kartami řízenou deskovku, která se vždy odehrává na dvoustránce knihy. Takových dvoustránek je v knize celkem 17, z nichž každá zachycuje jiného leviatana, kterého se pokusíte zachránit, nikoliv zabít.

Každý hráč se ujme jednoho z osmi hrdinů a smíchá jeho balíček karet s kartami jednoho z osmi povolání. Jakmile začnete šplhat na obra, budete čelit jeho útokům. Ty se odhalí vždy na začátku kola, abyste na ně mohli reagovat.

Reakcí je myšleno zahrání jedné vaší karty pro zisk akčních bodů, které rozdělíte mezi pohyb po leviatanovy a ničení krystalů, které giganta svazují a činí ho agresivním. Cílem hry je leviatana úplně osvobodit. Přitom se ale musíte bránit jeho útokům a přežít.

Hra Leviathan Wilds je ve své lehce upravené druhé edici dostupná v kampani na Gamefoundu za 1 500 korun (stávající majitelé hry si mohou pořídit Update Kit s úpravami za 113 korun). Kampaň ale obsahuje i dvě novinky. Na jedné straně je to Deluxe Component Pack s dvouvrstvou deskou hrozby, tónovanými kostkami, kovovou mincí či akrylovými žetony za 450 korun.

Na druhé straně je to první rozšíření Deepvale, které obsahuje sedm nových leviatanů, nového hrdinu a novou třídu, díky čemuž se počet kombinací balíčků hráčů zvýší ze 64 na 81. Samotné rozšíření vychází na 770 korun.

Nechybí ale možnost pořídit si jen vše nové za 1 130 korun, případně pro nově příchozí úplně vše, co ke hře existuje, za 2 500 korun. Poštovné vychází podle množství odměn na 400 až 570 korun a budete platit daň. Předpokládaným datem odesílání hry Leviathan Wilds a nového obsahuje je příští květen.

Nejnovější články