Vyřešte sérii 3D hádanek v únikovce No Escape: Dead Man’s Tale
Novinka zdroj: Mysterious Package Company

Vyřešte sérii 3D hádanek v únikovce No Escape: Dead Man’s Tale

19. 8. 2024 11:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Stovky let stará hospoda začíná odhalovat svá tajemství. Tajemství, která zasejí strach i naději do srdce Abigail Walsh, jejíž otec, slavný lovec pokladů Orson Peters, před lety zmizel za záhadných okolností. V taverně byl nalezen hrůzný artefakt, který vám poslouží jako první vodítko k vyřešení záhady hry No Escape: Dead Man’s Tale.

Jedná se o logickou hru, v níž na vás bude čekat celkově pět propojených kapitol. V každé kapitole budete luštit nejrůznější hádanky a odhalovat tak střípky příběhu, přičemž pokaždé se pracuje s 3D komponentou složenou z papíru.

Z podstaty věci nám tvůrci neprozrazují nic konkrétního o hře jako takové (ani nic víc o příběhu, který se inspiruje u H.P. Lovecrafta), takže vám bude muset stačit vaše vlastní zvědavost a fakt, že studio Mysterious Package Company má za sebou již celou řadu únikovek a detektivek.

No Escape: Dead Man’s Tale je určená jednomu nebo dvěma hráčům od 16 let, kterým její dohrání zabere mezi třemi a pěti hodinami. Za tento zážitek v rámci kampaně na Kickstarteru zaplatíte 1 150 korun, ale nechybí samozřejmě možnost utratit více za dodatečný obsah.

Za 1 700 korun obdržíte k základní hře prolog a epilog příběhu spolu s kovovou mincí, zatímco úroveň za 5 170 korun vám hru zajistí v dřevěné truhlici, s limitovaným artefaktem, certifikátem a personalizovaným prologem i epilogem.

Poštovné se pohybuje od 370 do 460 korun a z celkové částky budete muset uhradit daň. Hra No Escape: Dead Man’s Tale by odhadem měla vyjít příští rok v dubnu.

Nejnovější články