Vyšperkované hadí domino Snakes of Wrath se připlazilo na Kickstarter

25. 10. 2022 8:40 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

West Coast Studios jsou tvůrci různých hraček, kteří na Kickstarteru mají aktuálně spuštěnou svou první deskovou crowdfundingovou kampaň, a to pro strategický titul Snakes of Wrath. Ten by se dal popsat jako divočejší verze domina, kde dva hráči bojují o to, aby vytvořili tu největší armádu hadů.

Jeden zápas by měl trvat zhruba 15 až 20 minut, kdy k vítězství vám pomohou různé zákeřné hmaty a chvaty, jako je krádež a bodání. Svou armádu můžete také léčit. V první edici hry naleznete 90 perfektně vybalancovaných oboustranných kamenů, dva dřevěné stojánky, pytlíček se stahovací šňůrkou a pravidla, což bude zabaleno do stylové krabičky s matným povrchem.

Jak už bývá zvykem, hru můžete na Kickstarteru podpořit libovolnou částkou, avšak pro zisk samotného titulu musíte utratit alespoň 50 amerických dolarů, tedy zhruba 1 250 Kč. Velcí zájemci a nadšenci mohou utratit i daleko víc, jelikož jsou dostupné různé dodatečné exkluzivní balíčky. Nechybí mezi nimi ani oficiální merch, limitovaná edice, či dokonce výlet do Brooklynu.

Hra je již ve své podstatě hotova (má se jednat o akumulaci několika let snažení a vylepšování), což znamená, že by měla na vašem stolu přistát někdy v květnu příštího roku. To však neplatí v případě, kdy si zaplatíte balíček s rychlejší dopravou. V takovém případě vám titul bude zaslán už v prosinci. Dobrou zprávou je, že tvůrci budou schopní hru poslat i mezinárodně. Špatnou ale je, že aktuálně nemáme ani odhad toho, kolik to bude stát (dozvíme se to až po kampani). Nicméně již teď je jisté, že autoři posílají na takzvané DDU, tedy že kupující bude pro obdržení balíčku muset uhradit celní poplatky.

Každopádně v době psaní článku se vybralo již 120 000 amerických dolarů (zhruba 3 miliony korun) a původně požadovaná částka ve výši 14 000 dolarů tak byla několikrát překonána. Do konce kampaně v zbývá ještě déle než týden a pokud vás zajímá, jak přesně se hra hraje, koukněte na její videonávod.

Nejnovější články