Zatímco čekáme na deskovku Dragon Eclipse od Awaken Realms, vychází její počítačová verze
Novinka zdroj: Awaken Realms

Zatímco čekáme na deskovku Dragon Eclipse od Awaken Realms, vychází její počítačová verze

25. 6. 2024 9:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Studio Awaken Realms (Nemesis, Tainted Grail, ISS Vanguard) má mezi nejčerstvěji crowdfundovanými tituly hru Dragon Eclipse, která je určená pouze jednomu nebo dvěma kooperujícím hráčům, kteří budou krotit draky a budovat si karetní balíček v rámci kampaně odehrávající se na stránkách knihy.

Zatímco deskovka je ještě stále ve vývoji, a ještě se ani nezačala vyrábět, natož rozesílat hráčům, kteří její vznik podpořili, tak studio Awaken Realms s pomocí studia Fardust už vydává její digitální adaptaci nazvanou jednoduše Dragon Eclipse.

Ta je od 24. června dostupná v předběžném přístupu na Steamu a láká na hratelnost ne nepodobnou hitu Slay the Spire. 2D ilustrovaná grafika odhaluje práci s kartami, manou a týmem vašich zvířátek, která budou útočit na nepřátelský tým (řízený hrou) na druhé polovině obrazovky.

Budete tu hrát za jednoho ze šesti krotitelů s vlastními balíčky a herními styly, nakupovat nové karty, ochočovat nová zvířátka, vyvíjet je a po všech stránkách se tak vylepšovat v boji, který tu hraje prim.

Tvůrci předpokládají, že hra setrvá v předběžném přístupu od 3 do 6 měsíců. Připomeňme, že Awaken Realms není na poli videoher žádným nováčkem. Před třemi lety vydalo výbornou karetní hru Tainted Grail: Conquest a již přes rok má v předběžném přístupu akční RPG Tainted Grail: The Fall of Avalon.

Nejnovější články