Brněnský spolek Hry na hrdiny chystá den plný RPG vhodný i pro začátečníky
Novinka zdroj: Hry na hrdiny

Brněnský spolek Hry na hrdiny chystá den plný RPG vhodný i pro začátečníky

12. 9. 2024 11:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

Už jsme vás informovali o možnosti zahrát si nové RPG systémy v Brně díky skupině Hry na hrdiny. Teď po letní herní pauze přichází akce, která určitě stojí za pozornost. V Domě rytířských ctností se totiž v sobotu 12. října uskuteční první Hrdinný fest, tedy den zaměřený hlavně na hraní RPG, ale nebude chybět ani doprovodný program v podobě deskových her, tomboly nebo wargamingu v zastoupení hry Conquest.

Hlavním tahákem jsou každopádně samotná RPG. Ta se budou hrát od osmé hodiny ranní a skončí až hodinu před půlnocí. Za zmínku rozhodně stojí možnost si zahrát třeba české Svitky hrdinů přímo s jejich tvůrcem Nord.ninjou nebo Příšeru týdne i Masky: Novou generaci s Danielem z vydavatelství Casa de Locos, které připravilo překlady těchto her do češtiny. Nebude chybět ani klasické Dungeon & Dragons, Alien nebo Broken Tales. Ideálně se sami podívejte na program, protože nabídka je víc než obsáhlá.

Hry jsou navíc připravené tak, aby si mohl zahrát každý, ať už se jedná o naprostého nováčka nebo zkušeného hráče RPG a znalost angličtiny není potřeba. U jednotlivých her najdete i popis, od jakého věku je vhodné se jich účastnit, pokud by se chtěli zapojit i mladší hráči. S registrací ale dlouho neváhejte, protože stoly se rychle plní a kapacita je omezená.

Nejnovější články