Humble Bundle nabízí stolní RPG Zaklínače za pár korun
Novinka zdroj: Talsorian Games

Humble Bundle nabízí stolní RPG Zaklínače za pár korun

6. 12. 2022 12:29 | RPG | autor: Pavel Bareš |

Knižní i herní Zaklínač se u nás těší ohromné oblibě (všechna čest Henrymu Cavillovi, holt jen uvádím fakta), takže mě vlastně trochu překvapuje, že alespoň pokud vím, tak RPG Zaklínač u nás kdovíjak nefrčí. Pokud o něm snad slyšíte poprvé – nebo jej naopak máte v hledáčku už drahnou chvíli a vyčkáváte na příležitost, kdy si jej ozkoušet – možná byste měli zbystřit. Zaklínač totiž na své věrné Klepně doklusal na Humble Bundle

Jak je na této stránce zvykem, nabídka obsahuje spoustu (tentokrát konkrétně 15) .pdf souborů, které mohou být vaše za extrémně sníženou cenu, přičemž si sami můžete zvolit, kolik chcete zaplatit a vaše peníze mohou putovat k autorům, obchodníkovi i na charitativní účely. Abyste měli nárok na příručky k Witcher RPG, musíte za bundle zaplatit necelých 18 dolarů, tedy v přepočtu něco přes čtyři stovky za základní příručku a čtyři rozšíření k tomu, což rozhodně není zlá nabídka.

Zbytek bundlu tvoří knihy z další série publikované vydavatelstvím R. Talsorian Games, Castle Frankenstein. Jde o high fantasy hru zasazenou do alternativní, steampunkové viktoriánské Anglie. Vzhledem k tomu, že jde stále o první edici vydanou v roce 1994, lze mít určité pochybnosti o tom, kolik toho zvládne říct dnešním hráčům.

Ale jako milý bonus v podobě historického exkurzu k náloži Zaklínače to přece nemůže nikoho urazit, no ne? Snad jen škoda, že v bundlu chybí Cyberpunk RED. Nabídku najdete zde a na její vyzvednutí máte čas do Štědrého dne. Zároveň ještě stále máte čas ponořit se s tejnou cestou do BattleTechu, o kterém jsme více psali zde.

Nejnovější články