Humble Bundle přináší balík pravidel legendárního RPG Delta Green
Novinka zdroj: Humble Bundle

Humble Bundle přináší balík pravidel legendárního RPG Delta Green

19. 6. 2024 11:30 | RPG | autor: Michal Krupička |

Delta Green je dnes už legendární systém, který původně vzniknul pro RPG Call of Cthulhu a hráči si ho zamilovali díky tematice tajných služeb, konspirací i skvělého napojení na lovecraftovský mytos. Chopíte se v něm rolí agentů ze složek americké tajné služby, kteří se dostali do organizace Delta Green.

Delta Green zdroj: Humble Bundle

Ta je ještě tajnější než ty tajné a bojuje se v ní proti monstrům z jiných světů, ale i lidem, kteří jim slouží nebo se naopak snaží využít moc a znalosti prastarých k vlastnímu prospěchu. Delta Green zároveň přichází s alternativními dějinami, které propojí historické události do uceleného celku, který velice umě sdružuje původní Lovecraftovy povídky a moderní historii.

Tento mnoha hráči milovaný systém teď můžete pořídit v elektronické verzi na Humble Bundle za výhodnou cenu. Balík příruček, příběhů a doprovodných materiálů vás tu vyjde na 400 korun a najdete v něm rovnou dvacet PDF. Nechybí samozřejmě základní pravidla pro vypravěče a hráče, takže budete rovnou moct skočit do hry a užít si postupné šílení vašich agentů, kteří vymění vlastní duševní zdraví za vědomosti prastarých a s každou další misí je víc a víc dohání PTSD. Protože i o tom Delta Green je.

Jako obvykle je možné si za menší peníz pořídit jen část nabízeného balíčku, zatímco určité procento vašeho příspěvku poputuje na charitu. Tentokrát se jedná o Covenant House, tedy společnost, která poskytuje pomoc mladým lidem bez domova nebo uprchlíkům.

Nejnovější články