Pět výhodných balíků láká na RPGčka Pathfinder, D&D, World of Darkness, Warhammer 40K a Strážci vesmíru
Novinka zdroj: Paizo

Pět výhodných balíků láká na RPGčka Pathfinder, D&D, World of Darkness, Warhammer 40K a Strážci vesmíru

8. 10. 2024 8:45 | RPG | autor: Michal Krupička |

Digitální příručky RPGček se ve službě Humble Bundle opravdu osvědčily, a tak s nimi obchod, který se proslavil právě svými levnými balíčky her a knih, asi jen tak nepřestane. Ostatně teď je v nabídce hned pět balíčků naráz a nabídka je tak dost rozmanitá, aby si vybral přírůstek do své virtuální knihovny příruček snad každý. Podívejme se na ně postupně od nejstarších po nejnovější.

Paizo a jejich hry jsou na Humblu už stálicí. Teď se vrací s druhou edicí Pathfindera a balíkem Bundle of the Dead. Ten se s blížící sezónou dýňového latté a dalších hororových věcí točí kolem nemrtvých. Najdete v něm základní příručky a mapy, ale hlavní obsah se točí právě kolem boje proti nemrtvým a možnosti přidat se k radě Blood lordů a začít neživým vládnout. Balík obsahuje celkem 54 položek a stojí 780 korun.

Od nemrtvých stvůr se přesuneme do temné budoucnosti v balíku ze světa Warhammeru 40k od Cubicle 7. Název Deathwatch and Rogue Trader vlastně přesně říká, co v bundlu najdete – dvojici pravidel zaměřující se přesně na jejich příběhy. Na jedné straně jsou to mocní mariňáci specializovaní na lov všech mimozemských nepřátel lidstva a na straně druhé Rogue Traderové, tedy kapitáni, obchodníci a jejich posádky, jedni z nejvlivnějších v Impériu. Obě pravidla včetně rozšíření nasypala do balíku 41 položek a stojí 630 korun.

Ani fanoušci páté edice Dungeons & Dragons nepřijdou zkrátka. Balík Adventures and more! sice neobsahuje základní příručky, ale zato vám nadělí pořádnou dávku příběhů, kampaní a prostě všeho, co vaši družinu zabaví na dlouhé večery. Navíc zde najdete rozšíření Flight from the Forge Pits a Tales from the Emerald Isle, které se právě v tomhle balíku, který čítá 38 položek za 410 korun, dočkají svého debutu.

Pryč od klasiky, další balík nabízí RPG, o kterém možná mnoho z vás ani neslyšelo. Power Rangers Roleplaying Game vás přenese do světa Strážců vesmíru. Budete morfovat, bojovat proti Ritě i Zedovi a dalším záporákům ze známého univerza. Kromě základních příruček nechybí ani rozšíření, která vás vezmou na nová dobrodružství a nabídnou další možnosti. Nabídku tvoří 13 položek za 410 korun.

Poslední a nejnovější bundle se opět vrací k hororu, možná tomu vůbec nejslavnějšímu mezi RPG (promiň Call of Cthulhu). Nejedná se o nic menšího než o poslední edici World of Darkness. Month of Darkness 2024 má v sobě vlastně kompletní sadu z tohoto světa – základní příručky i rozšíření tu najdete jak pro Vampire: The Masquerade či Hunter: The Reckoning, tak i pro Werewolf: The Apocalypse. Můžete si tedy zahrát za upíry, vlkodlaky i lovce všeho nadpřirozeného. Za 29 položek zaplatíte 408 korun.

Některé ze zmíněných balíků obsahují zároveň i možnost zakoupení fyzických knih nebo her, ale bohužel Humble v tomto případě vůbec nedováží do EU a rozesílá jen po Americe, proto nejsou zmíněné a uvedené ceny jsou za nejvyšší možný balík bez nich. I tak je ale o pořádnou porci zábavy postaráno.

Nejnovější články