Velmi výhodný balíček nabízí klasické i moderní videoherní pecky inspirované stolními hrami. Je libo Baldur's Gate, Pathfindera i Rogue Tradera?
Novinka zdroj: Owlcat Games

Velmi výhodný balíček nabízí klasické i moderní videoherní pecky inspirované stolními hrami. Je libo Baldur's Gate, Pathfindera i Rogue Tradera?

19. 8. 2024 16:30 | RPG | autor: Ondřej Partl |

„Vy nás ale zásobujete, pane Karfík“ – chtělo by se zvolat při pohledu na neustále přicházející výhodné balíčky Humble Bundle. Po nabitém Board Game Night with Dire Wolf & Friends, kde se skrývala hromada videoherních adaptací deskovek, je tady další lákává nabídka, tentokrát zaměřená na CRPG hry z časů minulých i přítomných, které se výrazným způsobem inspirují u svých stolních předloh.

Owlcat and Beamdog bundle zdroj: Humble Bundle

Beamdog & Owlcat RPG Masters skrývá to nejlepší, co tento žánr v posledních letech mohl nabídnout. Tedy až na výjimku v podobě her od Larianů. Takže pokud si chcete doplnit vzdělání nebo sbírku, není nic jednoduššího.

Za směšných 93 korun mohou být vaše klasiky Planescape: Torment Enhanced Edition a Icewind Dale: Enhanced Edition. Příjemným bonusem je rovněž 85% sleva na minuloroční MythForce. Při zaplacení 162 kaček se nabídka povážlivě rozšíří o další tři tituly. Řeč je o kultovních prvních dvou dílech Baldur’s Gate a skoro až zahlcujícím Pathfinder: Kingmaker. Stejně jako v předcházejícím případě jsou všechny hry ve své vylepšené „Enhanced“ verzi.

Už jenom těchto pět her se postará o to, že budete mít zábavu na stovky hodin. Kdybyste ale stále chtěli víc, utraťte 232 korun a do celkového výčtu si přihoďte Neverwinter Nights: Complete Adventures (jednička se vším všudy) a Pathfinder: Wrath of the Righteous, tedy pokračování megalomanského projektu studia Owlcat. V případě, kdy se rozhodnete v obchodě nechat alespoň 350 korun, tak si navíc oba Pathfindery rozšíříte o jejich season passy, přinášející další hodiny obsahu.

Nejlákavější ale stejně nakonec je úroveň nejvyšší, stojící něco málo přes 800 korun. V ní sice oproti zbytku přibude pouze jedna hra, ale za to opravdu pořádná – Warhammer 40,000: Rogue Trader. Masivní CRPG, které je povinností pro všechny nadšence 41. milénia, jelikož jde o jeden z nejlepších, ne-li vysloveně nejlepší Warhammer na počítačích a konzolích. Což už je zážitek, který za ten hřích přece jen stojí.

Platí, že všechny hry dostanete v podobě aktivačního klíče na platformu Steam. Koupí podpoříte Girls Make Games Scholarship Fund, tedy veřejnou charitu, která zařizuje stipendia a vedení dívkám, jež mají zájem o studium vývoje digitálních her.

Nejnovější články