Z hlubin hvozdů do světa intrik v novém rozšíření pro Symbaroum
Novinka zdroj: Free League

Z hlubin hvozdů do světa intrik v novém rozšíření pro Symbaroum

2. 10. 2024 11:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

Agrella – City of Eternal Euphoria je nejnovější rozšíření pro slavné švédské fantasy RPG Symbaroum. Tentokrát nás vyvede z lesů a průzkumu hlubin hvozdu Davokaru do ulic města Agrella, kde se kromě velkých oslav chystají i mnohem temnější plány.

Hlavním lákadlem příručky je bezpochyby její kampaň The Outrage of Betrayed Brethren, která předvede intriky, vraždy a konspirace. Navíc ukáže, že takový festival ve světě Symbaroum může být i pěkně děsivé místo. Kromě samotné kampaně dostanete i historii celého města Agrelly, jeho mapu, detailní popis místních podniků a samozřejmě i sekci pro vypravěče s radami, jak takové město přivést k životu a nalákat hráče na jednotlivé zápletky.

Kniha o 176 stranách je už teď k přeobjednání na oficiálních stránkách Free League a je dobré zmínit, že se bez základních pravidel neobejdete. Cena knihy je 940 korun s tím, že je potřeba připočíst ještě poštovné v ceně 400 korun. Pokud si ji ale předobjednáte, nemusíte čekat na vydání do prvního kvartálu roku 2025, protože rovnou dostanete přístup k alfa verzi pravidel v elektronické podobě.

Nejnovější články