Již za pár dní vychází nová válečná figurkovka Warcrow
Novinka zdroj: Corvus Belli

Již za pár dní vychází nová válečná figurkovka Warcrow

12. 7. 2024 14:00 | Wargaming | autor: Patrik Hajda |

Studio Crovus Belli před časem úspěšně zafinancovalo vznik deskové hry Warcrow Adventures zasazené do fantasy světa válečné figurkové hry Warcrow. Podporovatelé kampaně na svou deskovku stále ještě čekají, přičemž podle posledních informací se má vyplavit z Číny konem července.

Ještě předtím se ale v obchodech konečně objeví i původní válečná hra Warcrow, v níž dva hráči změří síly na bojištích, kde přijdou ke slovu měřidla pohybu, hrsti plné kostek i sesílání kouzel, což vše rozhodne o výsledku bitvy.

Každá partie se hraje podle konkrétního scénáře, kdy si na základě jeho vítězných podmínek a rozestavění prvků terénu zvolíte frakci a její konkrétní figurky. Do pravidel se můžete začíst už teď na kartě hry.

Počínaje 15. červencem bude hra Warcrow k dostání v obchodech se dvěma hlavními produkty. Na jedné straně je to samostatná kniha pravidel čítající 54 stránek, kterým dělá společnost dalších téměř 300 stránek o světě a frakcích, zatímco 14 stránek je věnovaných tomu, jak namalovat figurky.

Vedle samotné knihy bude k dispozici startovní krabice Warcrow: Winds from the North, která obsahuje vše k tomu, abyste si mohli zahrát ve dvou hráčích. To znamená 14 figurek rozprostřených do dvou armád, rychlá pravidla, herní podložku, karty, kostky, žetony i prvky terénu.

Nejnovější články