Jako další budou své vlastní problémy v Marvel Champions řešit agenti Shieldu
Novinka zdroj: Fantasy Flight Games

Jako další budou své vlastní problémy v Marvel Champions řešit agenti Shieldu

1. 10. 2024 8:45 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Karetní kooperačka Marvel Champions se v češtině sice dočkala počeštěného základu a rozšíření Vzestup Red Skulla, ale tím její místní podpora pravděpodobně skončila. Nicméně v zahraničí se deskovka těší neustálé oblibě, která jí zajišťuje nekončící přísun nového obsahu.

Prakticky neustále vycházejí nové malé balíčky s dalšími hrdiny do party, ale není nouze ani o velké dodatečné kampaně, jakou byl právě Vzestup Red Skulla. Studio Fantasy Flight Games oznamuje v pořadí již osmé takové rozšíření, které ponese název Agents of S.H.I.E.L.D.

Znamená to, že po těch největších a nejmocnějších hrdinech se pozornost upne na mnohem civilnější záchrannou složku, jejíž členové k ochraně světa žádné speciální schopnosti nepotřebují. Činí tak mimo dohled široké veřejnosti, bez slávy a ovací.

Dvěma takovými hrdiny obsaženými v krabici rozšíření jsou Nick Fury a Marie Hillová. Ti se společně vydají do kampaně složené z pěti scénářů, v nichž budou pátrat po padouchovi, který je ohrožuje. Zároveň jsou přesvědčení, že mají ve vlastních řadách zrádce, který se snaží poštvat správní radu proti agentům.

V jednotlivých scénářích se potkáte se superhrdiny z řad Inhumans a Thunderbolts, potykáte si například s Black Widow v podání Yeleny Belové, postaví se vám M.O.D.O.K. i celým A.I.M. a během toho všeho budete hledat stopy vedoucí k odhalení padoucha, jehož indicie jsou ukryté v obálce.

V galerii se můžete podívat na pořádnou porci nových karet a na Marvel Champions: The Card Game – Agents of S.H.I.E.L.D. se můžete těšit příští rok 21. února za 45 dolarů, tedy rovnou tisícovku. Poté je v plánu vydat k této sadě čtveřici samostatných balíčků s dalšími hrdiny, jejichž identita se odhalí později. Ještě podrobnější představení celé kampaně a jejího obsahu si můžete přečíst přímo na blogu FFG.

Nejnovější články