Marvel Champions: The Card Game – Agents of S.H.I.E.L.D.

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
60 min.
více méně
Doporučený věk:
Autoři:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Hrdinové mají různé podoby a velikosti. Někteří umí létat, jiní střílet energii z rukou a někteří jsou prostě jen velmi, velmi silní. Ale jsou i hrdinové, kteří nenosí pláštěnku, hrdinové, kteří zůstávají mimo záři reflektorů a neúnavně pracují v zákulisí, aby udrželi svět v bezpečí před skrytými hrozbami. To jsou agenti S.H.I.E.L.D.u.

Je to začátek zbrusu nové vlny Marvel Champions: Karetní hra! Jako osmé kampaňové rozšíření hry přináší Agents of S.H.I.E.L.D. na stůl řadu klasických postav S.H.I.E.L.D.u, včetně dvou nových hratelných hrdinů, Marie Hillové a Nicka Furyho, z nichž každý přichází s předem sestaveným balíčkem připraveným ke hře od samého začátku. Postavte se tajným hrozbám ze strany sil A.I.M. a zároveň se snažte odhalit zrádce ve vlastní agentuře. Toto rozšíření obsahuje pět zbrusu nových scénářů, z nichž každý lze hrát samostatně nebo jako součást větší kampaně.

Ať už jste dlouholetými fanoušky hry, nebo si teprve začínáte budovat sbírku, Agenty S.H.I.E.L.D.u si rozhodně nenechte ujít!

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Jako další budou své vlastní problémy v Marvel Champions řešit agenti Shieldu

V pořadí již osmé kampaňové rozšíření se zaměří na „civilnější“ hrdiny.

Nejnovější články