Legendy z podhradí

Dungeon Legends

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
60-90 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Dungeon Legends je samostatná kooperativní karetní hra ze světa Chronicles of Avel. V průběhu hry se vžijete do rolí hrdinů, kteří se vydávají na nebezpečnou misi hluboko do temného dungeonu. Čeká vás plně hratelná kampaň o 5 poutavých kapitolách, ve kterých se musíte dostat do nejhlubších hlubin a porazit zlo, které tam číhá, a zároveň zabránit příšerám, aby se dostaly do hradu.

O čem to je?

Hra je rozdělena do 5 kapitol, z nichž každá popisuje výpravu družiny do dungeonu. Musí statečně čelit spalujícím plamenům, rozluštit záhadu prastarých strojů, prozkoumat opuštěné doly bohaté na magický Prach, utéct proudům roztavené lávy a nakonec se postavit nestárnoucímu zlu. Doporučujeme prožít kapitoly v pořadí, protože tak získáte poutavou kampaň se zvyšující se obtížností, nicméně každá kapitola představuje samostatnou výzvu, kterou lze absolvovat opakovaně.

Každý hráč ztělesňuje hrdinu s jedinečným balíčkem, který odráží jeho individuální styl. V průběhu hry budete objevovat nové karty, které rozšíří vaše schopnosti. Tah hráče se skládá z hraní karet z ruky, použití jejich efektů, útoku na nestvůry a využití oblastí ve svůj prospěch. Základní pravidla zůstávají ve všech kapitolách jednotná, ale každá z nich přináší nové karty, speciální pravidla a jedinečné cíle pro dosažení vítězství.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články